Meer informatie

Wij verhuren in de periode april tot en met september kano’s op de Berkel. Dit rustige riviertje begint in Duitsland en eindigt in Zutphen, vlak na ons bedrijf. We hebben de beschikking over 15 twee persoons kajaks en 3 drie persoons kano’s.

Desgewenst is het mogelijk om, bij grote groepen bijvoorbeeld bedrijfs uitjes, bij collega’s bij te huren. Combinaties kanotocht, fietstocht, picknick en stadswandeling behoren tot de mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden.

Tevens is het mogelijk om met groepen vanaf 12 pers. vanaf een andere locatie op de Berkel te beginnen zodat u naar ons toe komt varen, de kosten hiervoor zijn € 14,= p.p. Daarnaast verzorgen we kinderpartijtjes met zowel kano’s als de fluisterboot (piratenboot). Het kinderkano arrangement kost € 10,= p.p. incl. uur kanovaren, kindermenu en een ijsje. De piratenboot kost € 90,= voor max. 11 pers. dit is ook incl. eten en drinken.

Wil je een arrangement reserveren, met een groep komen, of bijvoorbeeld een kinderfeestje organiseren? Bel dan met 0575 514750 of stuur een mail naar: info@eetwinkelsupersnack.nl

Wil je gewoon een kano huren? Reserveer dan via onderstaande knop.

Reserveren